UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Hoe ziet de zorg eruit in 2030 en hoe komen we daar? Een ‘Mindshift’ voor het bestuur en HR

Hoe ziet de zorg eruit in 2030 en hoe komen we daar? Een ‘Mindshift’ voor het bestuur en HREen goede gezondheid. Dat is wat we allemaal willen. En dan misschien ook langer leven: 160 jaar, 200 jaar of misschien wel onsterfelijk?

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt ons tijdens de Strategy Summit op 14 maart mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.In de wereld van morgen krijgen we sensoren in ons lichaam die ons kunnen waarschuwen voor een hartaanval. En kunnen we onze cellen die verouderen vernieuwen. We openen deuren met onze hersenchip en wissen herinneringen die we maar al te graag willen vergeten. En met een 3D geprinte huid, virtual reality lens en robotarm zijn we sterker dan ooit. We krijgen robots in de zorg en misschien zal het einde van het leven een keuze in de wereld van morgen zijn. Maar willen we dat wel?Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt ons tijdens de Strategy Summit op 14 maart mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Hij staat stil bij de gevolgen van robotisering voor het aantal banen in de zorg en uw personeelsbeleid. Wat dit vraagt van bestuur en HR en welke ‘Mindshift’ ons te wachten staat. Kortom, mis deze keynote over de toekomst van de zorg niet!Ook in debat en in verbinding? Bekijk het volledige programma hier.

Toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR betalen slechts €495 voor deze summit.Dé Strategy Summit voor en door toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principe over Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. Georganiseerd op 14 maart bij DeRotterdamseZorg. meer nieuws