UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

12 JAAR HRM IN DE ZORG

12 JAAR HRM IN DE ZORG

Op zoek naar de menselijke maat. Samen excelleren in de zorg.
Op dinsdag 18 september organiseert CKC Seminars de 12e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. HRM in de Zorg is het jaarcongres voor directeuren, HR- en lijnmanagers werkzaam in de zorg & welzijn, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties, instellingen voor de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Wij bieden deze dag volop kennis, interactie en inspiratie door middel van:

 


- Keynote lezingen

- Praktijkcases

- Praktijkgerichte workshops

- Netwerken met 350 vakgenoten

- Uitgebreide informatiemarkt met stands


 

Excelleren in de zorg. Laten we ons richten op marktkansen en kijken naar innovatie en kwaliteit én het ondernemerschap in de zorg. De oproep van Minister de Jonge is immers heel duidelijk (RAAT 2018). We moeten over de zorgsectoren heen samen personeelstekorten aanpakken. Veerkracht is essentieel om vooruit te komen in deze complexe arbeidsmarkt.Nieuwe technologieën, een veranderende omgeving en een rijker menselijk bewustzijn, passen niet meer binnen de huidige knellende kaders. Systeemelastiek geeft de ruimte om te experimenteren zonder direct buiten het systeem geplaatst te worden. We zoeken steeds nadrukkelijker de menselijke maat. Van verantwoording, bewegen we richting vertrouwen. Energiek zijn én wendbaar blijven zijn kernopgaven voor elke HRM’er en elke zorgorganisatie. Het is tijd om het nieuwe op te pakken. 2018 is volgens de Trendrede het jaar van het doorzettingsvermogen. We vinden rust in kleine vertrouwde cirkels én we beproeven de grotere samenhang. Ga tijdens HRM in de Zorg mee in de zoektocht naar meer samensturing en klantgerichtheid. Zorg dat uw zorgorganisatie klaar is voor de arbeidsmarkt van vandaag!Uitnodiging call for papers

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op de zorg- en welzijnsector. Heeft u suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de zorg- en welzijnsector, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 18 mei een suggestie in.

 

Alle voorstellen worden op inhoud en samenhang met de thema’s beoordeeld. Uiterlijk 15 juni  hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan dinsdag 18 september de hele dag beschikbaar bent. De parallelle praktijkcases duren 25-30 minuten.Interesse als bezoeker? Vroegboekkorting t/m 01 juli!

Ook dit jaar zijn er maximaal 300-400 plaatsen. Schrijf in met 3 personen voor 1 juli en betaal € 245 (non-profit)! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, lunch, koffiepauzes, download presentaties en programmaflyer.

 

HRM in de Zorg is al 12 jaar hèt jaarcongres voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties, instellingen voor de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

 

meer nieuws