UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

12 jaar HRM in de Zorg: voorbij organisatiegrenzen en zorgsectoren.

CKC Seminars organiseert op dinsdag 18 september de 12e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg. Het congres ben je in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HR in de care & cure. Waar kunnen we van elkaar leren en samenwerken? Ben jij erbij dit jaar?

 

Vroegboekkorting HRM in de Zorg t/m 1 juli 2018

HRM in de zorg is, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie, lijn- en zorgmanagers werkzaam in de care en cure. Indien u zich inschrijft voor 01 juli a.s. maakt u gebruik van de early bird korting. Kom met 3 personen voor slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hrmindezorg.nl

 

12 jaar HRM in de Zorg in Den Bosch

Voor degenen die het jaarcongres HRM in de Zorg al wat langer kennen, weten dat de eerste 6 edities in het Triavium in Nijmegen plaatsvonden. De daaropvolgende 5 jaren, heeft het congres zich volop kunnen ontwikkelen in ‘t Spant in Bussum. Nu, deze 12e editie, is het tijd voor nieuwe inspiratie en vernieuwing in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

 

Arjen Banach over De Formule voor een Toekomstgerichte Zorgorganisatie

Chief Happiness Officer bij Cosis gehandicaptenzorg, Arjen Banach, geeft zijn frisse blik op wendbaarheid van zorgorganisaties. Maar, hoe bouw je, samen met je collega’s, een inspirerende organisatiecultuur waarin iedereen bevlogen is? En hoe zorg je dat je veranderingen voorblijft en continu werkt aan vooruitgang?

 

Veerkracht op de werkvloer: je brein of je leven!

Elke Geraerts, Doctor in de Psychologie, is gepassioneerd door het brein. Tijdens haar keynote lezing prikkelt Elke jou om je brein terug in een fitte conditie te brengen. Bovendien stuurt ze je met een extra portie lef terug naar de werkvloer, om ook echt zelf aan de slag te gaan.

 

Vernieuwde aanpak op de arbeidsmarkt: het Carrièreswitchtraject van Pluryn

Het ministerie van VWS (Hugo de Jonge) ziet het Carrièreswitchtraject van Pluryn als goed voorbeeld van 'hoe je met creativiteit en goede samenwerking een aantrekkelijk perspectief kunt bieden voor een loopbaan in zorg en welzijn.’ Tijdens het uitgebreide praktijkprogramma delen Lieke Lange (Projectleider carrière switchers) en voormalig Manager HR, Albert van der Meer, hun ervaringen.

 

Volg het laatste nieuws via www.hrmindezorg.nl of meld je aan voor 1 juli met vroegboekkorting.

 

meer nieuws