UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Save the date: 13 maart 2019 Strategy Summit HR Transformatie Zorg

Save the date: 13 maart 2019 Strategy Summit HR Transformatie Zorg





Strategy Summit vóór & dóór bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure.






Zo’n 120 bestuurders, directeuren, toezichthouders en managers HR uit de care & cure gingen een jaar geleden tijdens de 1e editie van de Strategy Summit in dialoog over een betere kwalitatieve, duurzame zorg door mensgericht te organiseren en besturen. De aanleiding om bij elkaar te komen was de overtuiging bij steeds meer leiders in de zorg dat organiseren vanuit mensen binnen de zorg zal leiden tot zinnige en zuinige zorg. De vraag stond centraal: “Hoe kunnen we met behulp van ‘mensgericht organiseren en besturen’ ervoor zorgen dat het vak voor mensen weer centraal komt te staan in plaats van systemen, procedures en administratieve last?” (Bron: Rapport Bright & Company | People Strategy).



Save the date: woensdag 13 maart

DeRotterdamseZorg zal, vanuit Regioplus, ook dit jaar weer als Gastheer van de Exclusieve Strategy Summit optreden. Save the date: woensdag 13 maart 2019 | 13.00 – 21.30 uur | deRotterdamseZorg Rotterdam



Indien u zich inschrijft voor 17 december a.s. maakt u gebruik van de vroegboekkorting! U ontvangt € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 495,- excl. BTW.



Inspirerend top programma

Momenteel werken we samen met de adviesraad aan een inspirerend programma met als thema ‘Cracking the code – (Digitale) transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur en Leiderschap’.



Tijdens deze 2e editie gaan we in op de vraag hoe je het vermogen van je mensen activeert om zorgverlening en bedrijfsprocessen snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. En hoe je een (digitale) cultuur creëert die mensen aanmoedigt om actief verandering te omarmen en continu de veerkracht van de organisatie te bevorderen.



Heeft u suggesties of ideeën t.a.v. de thematiek, mogelijke sprekers of de opzet van de Summit? Stuur dan een email naar Congresontwikkelaar Joke Dielesen, joke@ckc-seminars.nl



meer nieuws